CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

12 December 2011

wajah baru

assalamualaikum

kate org..bila blog da berwajah baru..semangat jgk nak menulis entry..tp lama2 pn jadik balik tak bersemangat..itulah manusia..tak penah snts mempunyai rs yg sama..mst berubah2 perasaan kite..subhanallah...

owh..blog suda berwajah baru..semangat jgk saat ini..arini sudah 40 hari aku berpantang..kire mcm da lps hari jgk org kate..da tak pki stokin da..hahahaha..

blogwalking..mcm2 cite korang ek..aku lebey suke baca cite korang dari nak cite psl cite aku..emmm..nnt la aku cite..mcm xde idea plk..

skrg..cite yg aku suke..cite ombak rindu ngn twilight breaking down part 1 tgh tayang..tp aku..cite lagenda budak setan pn aku tak tgk lg..so sure aku jd org yg plg last akn catch smua cite yg aku suke tuh..

oklah..itu shj yg dlm kepala nie nak menulis..aku nak korang tgk wajah baru blog aku shj..comey tak..daaaaaaaa

2 comments:

yangyuyu said...

comey aini:)

update selalu ye, :P

ayu said...

cantik..sama macam blog kawan aku gak..hehe