CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

20 February 2011

happy wishes...

7-2-2010 to 7-2-2011...emmm appy belated anniversary to my blog Adhas' Moment ..da setahun jgk aku ngok ngek ngok ngek ngn blog nie..hidup jgk la blog aku nie..ade jgk 100+ entry yg telah berjaya dibuat dlm keadaan aku yg penuh dgn emosi ni kan...azam lps nie mau update seberapa byk cerita dan memori supaya tak lupa dek ingatan bile tua nnt aku bukak balik entry muda² nie...

hajat mau tukar layout tp oleh kerana blom ade mood mau tukar..so aku bio kan dulu la..boring jgk ngn bende yg sama jek tp nak buat cmne..hati belom mau tukar..huhuhhu...

20-2-2011..semalam..happy bufday to MIL..semoga snts sihat dlm usia 59 thn nie...

arini 21-2-2011..happy bufday to SIL..semoga cepat dapat bby pertama yek kak yus..aku doakan semoga cepat...

coming 28-2-2011..adha ainurraudhah suhaimy will turn to age TWO...maybe will plan interesting present to adik raudhah nie yek..anak aku yg no 2..da nak 2 thn da..maybe akan cite psl perjalanan bf selama 2 thn nie...

ms dlm pantang..dlm beberapa hari slps kelahiran..

slps dibuang rambut die..

selepas sebulan berpantang..

mula menyarap...3 bln...

merangkak...


pandai duduk...

pandai berdiri+berjalan...

sampai da pandai bergaya gitu gini...

kadang² karenah adik buat ibu menangis sbb penat..tp ibu terlalu sygkan adik...ibu snts berdoa semoga dik raudhah akan menjadi anak taat pd Allah dan tergolong di dalam mereka yg cerdik pandai...amin yaAllah..


 

teringin nak dapat no 3 plk..seriously I am ready now..muahahahaah...

5 comments:

ayu said...

happy 1st anniversary untuk blog ko..

happy besday untuk mak mentua n kakak ipar ko..

happy besday juga untuk anak dara ko..wahhh..2 thn sudahhh..nanti story kay perjalanan bf ko..^_^ sumber inspirasi aku..


n last but not least, dah ready utk ke3 ekkkk..

meh ...meh...ambik tips dari aku utk dapat baby boy kay..hahaaaaaaaa

Mummy AwwalHariz said...

ye aini, ko patut tambah sbb tahun depan giliran aku... hehehehehe

aini aziz said...

ayu..itulah..aku nak tips dr korang yg berderet dpt anak laki nie..

mummy..weh aku mmg tgh ready..tp amy plk slow..muahahahah...not ready la plk die beb..entry nie kasik release sket sbb amy yg xmau lg..huhuhuhu..

sayangsayangibu said...

kadang rasa macam malas nak nulis kan..
tp kesian pulak dgn blog sendiri
bumbam tui bb lepas sebulan pantang tu geramm...

yangyuyu said...

oo dah sethn ye hehe keep blogging!!!