CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

22 February 2011

toys mereka

kat umah aku tuh da byk toys nth mcm²..ade yg da jd rangka pn ade..klo sempat aku simpan..masih baik lg seperti keadaan asal..tp klo xsempat nak diselamatkan..abis berkecai tinggal serpihan² nth bertaburan ke mana²..klo yg jenis kecil² tuh..dah tentu hilangkan..susah dikawal klo anak² aku bermain..aku pn mls nk tgk ngn teliti..byk bende lain nak buat yek..

 kantung toys mereka..aku simpan smua toys dlm beg..ade mcm² toys dlm tuh..

model disamping kantung toys nye..sibuk nak amik gmbo jgk..hehehe...

toys yg nie paling leka anak² aku main.. LEGO..tp yg nie bukan LEGO ori..tp china mari..aku beli yg murah² dulu tgk diorg suke atau tak..nmpknye mmg mereka leka + suke sgt..so lps nie aku akan carik yg LEGO ori punye..

volunteer + FOC  model...


lagi satu..sticker nie..mane² budak mmg suke main sticker..aku rs aku da melabur kat sticker nie da byk da..tp mainnye kejap..buang lg byk dr simpan...

 ni mini doll house..anak pompuan..gini le mainannye..yang ni mmg da ilang smua isi dlm nye..sbb kecik² perabot² dlm tuh..emm..aku rs ralat + sayang ngn kehilangan bende smua tuh...

 ni bahagian dlmnye...bole isi perabot² dan org..

tp aku masih ade hati lg nak beli toys utk anak²..even ke mane mst ade ole² utk mereka..mak mst ingat anak kan...


tlg bg idea ape aku nak bg anak aku hadiah sempena birthday die yg akan dtg nie..

4 comments:

yangyuyu said...

laptop..durrani enjoy sgt laptop dia..

buku-yg hard cover da xkoyak, dgn caler

white board

khemah-sbg markas di dlm umah utk bmain...waahhh

zafi said...

I think kids and toys are bonded together! can't live with it kan?
Lucky if you r in uk.. It's super cheap!

silvertech said...

lego anak ko sejibik sama dgn lego hazim weh...haha...tp hazim bukan main sgt pun..asek menyepah je kejenya

aini aziz said...

umi..last² aku beli toy yg disney mickey mouse..

zarul..so true..mmg kat oversea toys murah..yg branded pn quite cheap jgk...

N..anak aku leka main lego..tp ade ms die sepah kan jgk..aku yg pungut..mmg penat..