CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

25 July 2011

isu umah aku...

masalah umah aku ttg isu tak dpt kunci sbb ape da masuk buletin utama 8.30 mlm 22 july 2011 (jumaat) aritu pd minit ke 25 (sesape rajin nak tgk tonton.com.my)...masalah nye mmg btol isu tanah yang mendakwa pentadbir tanah petaling sedang gagal dlm usaha pengambil alihan tanah utk jalan masuk ke umah aku tuh..aish...mmg masalah beso even pihak pemaju SPNB akan bayar ganti rugi..tp aku tensen la beb..patut february aritu da berfoya² di umah sndr..but masih blom bole tonggeng menonggeng di umah sndr lg..huhuhu...oleh sbb kat tonton.com.my aku tak reti nak buat slot buletin utama ttg umah aku tuh jd video kat entry nie..aku just tunjuk gmbo yang aku print screen sajork...cian kat aku tak korang..huhuhu..umi selamat berpindah umah baru..jeles haku isu ko sudah settle...

 ini alamat umah aku nnt..just tinggal no lot aku saje nak kene tmbh..hahaha

 isu umah aku..uhhuhuhu

 pintu masuk umah aku..

 org bsr SPNB kate diorg da amik mcm² alternatif utk settle masalah nie sbb mereka pun xmau byr ganti rugi yg banyak pd pembeli.. tp mereka tak bole nak masuk cmpo urusan berkaitan PBT..smpi skrg masih blom ade penyelesaian nya...sedey kan...

inilah jalan masuk yg masih terbengkalai smpi skrg sbb isu tanah ngn penduduk setinggan blom settle...




aku hanya mau tahu isu nie settle sblm thn 2011 nie ek..
sape tau cmne nak upload video dr tonton.com.my..sbb tak mcm youtube bole ambed..

4 comments:

[-suziey-] said...

ape isunya babe? tanah laluan masuk ke umah ko tu org setinggan xbagi ke? sori ler aku xtgk berita tu..nk tgk tonton mmg xdapek la kt opis ni..hehe..cer cite sket..tp mmg kesian klu terkena ngn kes umah terbengkalai..huhu..syukur la aku xpnh alami..

yangyuyu said...

aku pun masih belum dpat kunci, bank sgt2 lembap tau tak hangin aku

aku doakan masalah ko cepat2 selesai k, tapi best apa wei kenyang duit LAD nanti

yangyuyu said...

dah le kena late charges, aku da dpt breakdown dr developer, bank lambat byr sampai 81 hari patut la charge nya byk gila sampai 2.7k....

aini aziz said...

suziey..aku nangis..nie psl PBT tak bole settle psl ambil alih tanah dr penduduk setempat..so lalun masuk tuh mmg diorg tak bole proceed..xtau jadi cmne nnt..ko rs ade jln penyelesaian tak..

umi...klo bab melibatkan duit nie mmg aku pn akan pening + susah hati cm ko jgk...pape pn tabah jela kite yek....