CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

09 February 2010

bisikan hantu

kesian...

hahahahaaaaaaaa...pg td kan aku pegi sarakids nak cari gadjet pump spectra aku..tp pegi la punye awal..sampai² aku tgk business hour kol 11 pg..jd aku pn dengan rasa yang tak best nye balik la ke opis..aku susah hati sbb tak bole double pumping..takpe la..nnt aku pegi lg carik² bende alah tuh..aku telah menyusukan anak aku selama 11 bln lebih dengan menggunakan pump spectra ini..dan ada sesetengah part nye perlu di tukar kerana usang di makan usia..cewah..layan gambo k..

ini la membran pum spectra yg buat aku gigih pegi cari pg² buta..jika membran ini koyak atau tidak tetap kedudukan di tempat biru itu..kuasa sucking akan menjadi lemah..pd aku..aku tak suka bile keadaan sedemikian berlaku..kurang productionnya..hahahaha..tgk ade sket da terkoyak pd bende alah tuh..tgk sket even gmbo tak jelas..



ape yang aku nak cite psl bisikan hantu nie ialah pasal cite GHOST WHISPERER yang ada di tayang kan dalam 8tv setiap selasa kol 9.30..ini kire kegemaran aku la kan..aku klo setiap selasa malam mesti duduk depan tv sbb sindrom cerita ini..aku suka la tgk cite nie..sbb ape..sbb jeniffer love hewit tuh cun beb..lg husband die si jim tuh handsome..padan la tuh kan..ok..aku nak review sikit cite nie pd sape yg tak follow cite nie..aku follow cite nie sejak season 1 lg k..skrg da season 4..aku review season 4 je..klo season sblm nie byk da bende berlaku pd kwn² si Melinda nie..dlm season 4 plk..si Jim husband si Melinda tuh mati tp masuk kat bdn org lain supaya mereka tak berpisah dan still bersama..tetapi bile si Jim masuk dlm bdn org lain..smua memori hilang..kesan nya..die tak tau la ape yg berlaku sebelum nie..smua hilang..kira² mcm org hilang ingatan la..

inilah die heroin cerita ini..I like ..

dlm season kali ini jgk..melinda ada membe yang ade kuasa seperti die jgk tapi just bole dgr roh bercakap shj..tak bole tgk roh..

ini la die membe baru melinda

Jadi pd sesiapa yang baru nak terminat siri ini..bole tgk kat tv ek..layan jela yeeeek..

aku rs Melinda akan kawin balik ngn Jim baru..so mereka akan ada anak..sbb season sblm nie..mereka cukup payah nak dpt anak..aku tak sbr nak tggu episod seterusnya..

..ape la ibu nie..asyik tgk tv jek..

bonda muda> klo da ade depan tv..anak² pn join sama..jgn tak tahu..dari melihat cite bersama bonda..ade jugak terselit pengetahuan mempelajari bahasa Inggeris..kerana ada sesetengah word bonda akan ckp dengan kuat dan anak² akan follow ape ckp bonda ok..

7 comments:

alfa juliet said...

dulu layan gak citer ni, skang tak tau apa cite yg aku layan..hehehe....

nomy, pump avent aku dulu pun ada masalah kat getah mcm tu..tapi nasib baik avent bagi dua, so aku pakai lagi satu..lagipun aventnya sparepart mana la jual kat malaysia kan..hehe

silvertech said...

oo bes eh cite ni?nanti aku try tgk...aku pun kuat tgk tv nomy...haha

setakat ni hantu yg bjaya buat aku jatuh chenta cuma edward cullen...

aini aziz said...

aza > aku punye getah (membran) tuh mmg spectra ade bg extra tp aku da gune..skrg nak masuk kali ketiga pertukaran la nie..

N > try la tgk sekali..pd aku sgt suke la ini cerita..

yangyuyu said...

aini ko ada byk benda nak story..tp bila letak semua dlm satu post, pembaca akan confius..so, lenkali ko buat satu cite je dlm satu masa...

1. cite pasal membran spectra

2. cite pasal ghost whisperer...

so ko dah ada 2 entry...frequent entry akan buat visitor berambah...hehe

sekian tips for the day dari pengkritik tetap:)

aini aziz said...

umi>a'ah la mie..btol cakap ko..nnt aku buat cmntuh..len kali kritik lg ek..

Mrs. Zuki said...

membran tu senang hilang pulak tu kan!!
Aku dulu selalu terhilang..
Ada satu hari pegi ofis aku pam tapi takde suction langsung.ape kes..rupe-rupenye membran tertinggal kat umah.

Aku tak tgk season 4 sebab tak tau pun ada..ooo ciannye jim mati..

Mrs. Zuki said...

membran tu senang hilang pulak tu kan!!
Aku dulu selalu terhilang..
Ada satu hari pegi ofis aku pam tapi takde suction langsung.ape kes..rupe-rupenye membran tertinggal kat umah.

Aku tak tgk season 4 sebab tak tau pun ada..ooo ciannye jim mati..