CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

16 February 2010

jantung perlu ditukar

hahahaha..selamat bekerja semula..aku bersiaran dr opis..masih lg dlm suasana raya cina sbb smua kedai cina masih tutup..workshop pn hampir 90% tutup..pg td kete aku bole tak bole start..ghupenye battery nya sudah kong..yelorr..batery da masuk 3 tahun..skrg punye batery bukan mcm dlu punye batery..(ini ayat husband aku tatkala die membebel..heheheh..)
dlm smua begkel kete tutup..termasukla pusat servis perodua..ada jgk satu bengkel yg bukak..jd bile da permintaan (kereta rosak) melebihi pengeluaran (bengkel kete)..keadaan di bengkel sgt congested..smua pekerja jd busybody..eh..bz yg amat..hehehe..dlm hati aku..untung jgk klo buat bisnes bengkel kete time² cuti pjg nie..untung beb tokei..



ini batery berharga RM 160.00..terbang duit aku..kete..kete..ko punye kos hospital pn sgt mahal ek..yelah..tukar jantung la kate kan..

bonda muda> sgt sayang pd kete ku..nak pakai lame beb..

4 comments:

Mr. Bambino said...

saspen je ingatkan sapa lah nak operate jantung nih

silvertech said...

hehe...aku pun ingatkan jantung betul...rupenya jantung keta

alfa juliet said...

bonda muda, ni entry ko yg terbaik..takde campur aduk banyak2 cite...mcm entry chinese new year tuh, aku duk pahamkan juga apa kekdah ko letak baby tu...apa pun teruskan membuat entry2 yg mantopp ok..hehe...ikhlas dari juri tak bertauliah..haha

aini aziz said...

yela..kwn²..aku nie baru berblog..byk bende yg aku tak pandi..tgk aku punye page pn tak puas ati lg nie..