CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

05 January 2011

roti oh roti...

alop..arini mood happy..baru rs nak update blog setelah sekian lame aku xcite itu ini...oklah arini nak cite psl mkn..

aku mmg suke melepak kat kdi mamak ms mude² dulu..skrg da 3 series nie kurang la sket..klo lepak pn ngn en somi..feveret aku klo g mamak adalah nasi kandar klo berat..klo ringan² aku akan order 2 keping roti..tp byk² roti..aku adalah hantu roti planta ok..mst 2 kali order sbb klo order sekali 2..malu achik..muahahahah..

tp klo kat umah..mane mau order jgk..mamak mane ade buat delivery kan..so aku buat la cmni..

beli roti paratha segera...ade brand supermarket lg..roti mentah segera nie bole dpt kat mane² supermarket atau hypermarket dlm pelbagai brand..tepuk dada tnye selera..carik lah mane yg suke..yg ade bawang ke..yg berdhal ke..nth mcm² jgk..tp aku amik yg wholemil..senang nak suke hati tmbh ape perisa mau

oh yek..ms aku goreng..aku ltk planta tabur gula...so smua tuh akan lekat² kat tepung tuh..
da lps goreng tanpa minyak jd la cmnie..

inilah jadinya bile sudah dikepap-kepap..terserlahlah gula²..mkn pns² adalah sedap..


moment mkn roti planta..roti tisu ngn roti telur di kdi mamak bersama anak²..

kat mamak..tak sah klo xde teh tarik okeh...daaaaaaaaaaaaa...



6 comments:

silvertech said...

aku pun suke teh tarik ngan roti canai...tp xpenah lg try roti planta...hehe

aini aziz said...

N..harus try nnt ek..

yangyuyu said...

aku pun takpenah try..teh takleh minum la pulak sebab angin kesian kat baby

ayu said...

tak pernah gak try...sedap ekk

Mimi said...

i miss kedai mamak!

aini aziz said...

korang..try la..sdp tau..satu lg yg ala² roti planta nie..roti boom planta..pn sgt sdp..