CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

20 April 2011

kesahihan yg sebenar...

25 hb Mac 2011 - 1st time aku pi check up klinik swasta..ms nie baru 9 minggu..tp sblm tuh..aku da buat bende nie da...sbb nye period aku da sebulan lebih tak kuar...mmg tau ade yg tak kena nie..


hasil dari tangkapan tgn tak berape sihat..korang bole nmpk kan..POSITIF..2 line tuh beb...oh yek..aku tak penah ade pengalaman gune kit test nie sndr..anak pertama & kedua smua doktor buatkan..so kali nie aku teringin nak buat sndr la..nak tau cmne line 2 tuh timbul depan mata..mmg fuyooooooo beb..jakun sebentar..line satu demi satu timbul depan mata...muahahaha...

25 april 2011 - adalah 12 minggu = 3 bln da aku sah peknen...
sepanjang trimester nie..biasela loya..tekak pahit..nak mkn asam..bole mnum susu..ANMUM..tp yg pelik..aku lgsg tak rs lapar bile maghrib menjelma..bole lgsg tak mkn smpi ke subuh..tp lps subuh..lapo yg over...PELIK...

da sepanjang trimester nie jgk..aku adalah LETIH yg over..mau landing shj gamaknye..smpi rs nak benti keje...ape nak jd normy oiiii...

harapan utk peknen kali ke-3 ni adalah mahu anak BOBOY plk...mahu temankan laki aku main bola..semoga doa family kami makbul..dan yang paling penting adalah smuanya sihat dan berjalan dgn lancar sehingga minggu ke 40...dan setelah melahirkan nnt..dan sehingga aku habis pantang...

kiraan due date adalah 1.11.11...no adalah cun...daaaaaaaaaaaaa..

5 comments:

Mummy AwwalHariz said...

congrats beb... haraplah nnt ko dpt boboy and aku plak dpt gegirl utk next pregnancy... syok kan tgk 2 line kat kit tu... missed that moment...

aini aziz said...

mummy...next year turn ko plk ek...gegirl plk yek..mmg harapan BOBOY nie tinggi menggunung..nak jgk...dengan izinNya...

Yen said...

aini...congrats aku doakan semoga selamat semuanya :)

aini aziz said...

yin...aku mau bby boy cm ko..smpi 3 boboy ko..

ayu said...

congrats dear...aku nak gegurl plak...hehe