CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

13 April 2011

sindrom..

entry terakhir adalah pd 15 mac bulan lepas...

da sebulan aku lgsg tak berblog..ini disebabkan sindrom keMALASAN yang sgt la over..seover-over nye...dan tiada keniginan lgsg utk menulis ke..mengarut ape² ke..mmg lgsg lost utk feel berblog...pd hal byk jgk cite yg nak dishare...blogwalking pn tak jgk..so da byk sgt cerita kwn² yg best aku terlepas...

mengapa jd cmnie...aduhai..

  • tahap MALAS yg nelampau
  • tiada keinginan lgsg utk menulis
  • melampau nak tido + landing jek...
  • period aku da 3 bln tak dtg...(hint paling direct..muahahaha..)
korang teka ler sbb ape............................................
senang jek..sure korang bole tau punye...daaaaaaaaaaaaaa..jumpe lg next entry klo aku ade feel nak menulis...huwaaaaaaaaaaaa...nangis apsal xde feel nie.........huwaaaaaaa...

4 comments:

yangyuyu said...

woih...preggy...???? tahniah!!!!

update je la perkembangan 40 minggu ni ye:) tumpang heppy

aini aziz said...

umi..iyek..nnt aku akan buat entry official disclosure...hahahaa..

ayu said...

congrats beb..betul la tekaan aku kan..hehe..aahh.aku sokong umi..ko buat je tiap2 minggu update 40 minggu..mesti best kan..alahai..mcm teringin je..haha..jangan..jangan..

silverlady said...

patut pun ko senyap je rupenya ade isi yeh...tahniah2...mmg taim memule peknen tgk blog pun jd mual kan..mcm aku dulu gak huhu