CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

18 November 2010

wedding anniversary countdown

oh yek..aku tgh count down wedding anniversary aku yg ke 4..byk pahit manis yg da ditempuh..menangis ketawa smpi jgk jodoh aku hingga ke hari ini dan saat ini...

so plan aku utk anniversary kali nie..aku akan order ini....
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-

-

but in special + creative deco special for my husband...and us..because the maker is well creative
yummy tak...mmg yummy...korang bole tegk kat sini ek...utk more details...

so niza....aku akan confirm order bile tarikh nye da dekat........korang yg kat luar tuh..order dr kwn baik aku nie..even baru memulakan minat dlm bende nie but I told you...mmg marveles rs die sbb die nie jenis yg sgt teliti dlm pembikinan ape² shj kerja..masak ke..kerja ke..mmg superb ini super mummy...sgtlah teliti dan cerewet ngn kualiti  dlm ape shj yg die buat...kwn baik aku yg hampir 10 thn kenal..sure aku tau die cmne kan...korang bole percaya aku...(niza harus bg aku extra sbb pomot baik punye...kuikuikuikui...)..anyway korang yang meminati bende sebegini..just drop the order on their website...trust me for the quality...insyaAllah......dan sebar menyebarkan adalah dituntut supaya smua kebaikan dpt dirasai bersama...daaaaaaa

5 comments:

Mummy AwwalHariz said...

oit... sungguh ku tak sangka ko suda buat entry ini... hehe.. ok nnt confirm order ek.. aku try buat yg terbaik... 3 days before tau... thanx again...

alfa juliet said...

dah terjah web tu..teirngin gak mcm sedap..nyum nyum

yangyuyu said...

alhamdulillah..pertahankan demi anak2 aku doakan korang bahagia sokmo2 :P

happy anniversary:)

aini aziz said...

za..order tau utk pape event..lg die pn bole buat choc jgk..da ade org melayu buat nie..kite sesama tlg kan..

yangyuyu..aku syahdu..doakan kami selalu k..tq dear fren..

Mummy AwwalHariz said...

tq aini for promoting...

ko dah tgk new design for choc. tgk kat http://yous-store.blogspot.com ok?? kalau ko nak choc bola ke bagi amy, let me know...

thanks...