CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

03 November 2010

kawin amat...

aku sudah ketinggalan keretapi..kuat bangkit utk meneruskan perjuangan dln blog bonda adhas nie..agar tidak diselimuti sawang² dek kerana tuan tanah xde mood nak berblog..terapi sudah mau mai..jd aku amik kesempatan terus menulis..oleh kerana aza buat entry psl xdpt pegi kawin amat..dan siap pesan nak tetapkan iman bile kwn² bwk kuar gmbo gathering ms kawin amat..aku akan membuatkan ko jeles aza..hehehe...anyway gmbo smua da di fb..tp oleh kerana entry blog jgk merupakan diary utk dikenang²..maka harus tempek di sini jgk...korang layan yek.......

 2 ketul adalah peneman ke mana sahaja bonda adhas berada...

persembahan silat..aku sempat tgk aksi org bwk mknn pengantin smbil diiringi api..tp xamik gmbo la plk sbb terlalu syok menengok...ade persembahan tarian jgk..sgt istimewa btol kawin amat ni...yg plg best adalah mknn adalah sgt sedap..aku tmbh dua kali...ade berani...mnuman ade byk jenis kaler..ade aiskrim lg yg mcm aiskrim mcD tuh..hahaha..mmg istimewa...

 ini amani..anak umi...ms nie baru nak abis pantang lg seminggu lg...amani anak yg baik sbb tido sepanjang majlis..

ina koop..umi..bonda adhas...aku ngn umi tetap maintain kurus ek even anak da  dua..heheheh

ini ngn nonie..tgh membuyung jgn xtau...

dan penutup majlis..bergambo ngn mempelai..uncle amat...dan isteri...

aku n umi terus balik sbb laki masing² ade hal lain plk..hahaha..nonie ngn ina tggu smpi diorg sempat jumpe jiha..uwa..ngn faiz..ms tuh pn sempat jgk aku jumpe ady ngn org umah die...

ape yg aku perasan...muke² ngn perangai kite nie tetap xberubah kan...hehehe...dan lg satu..sorg budak laki perdek 2 yg aku da lame xjumpe adalah pazreen..si khairuddin aku baru jumpe thn lps...so diharapkan pazreen bole la mereunionkan kitaorg lg ms kawin die kan kwn²....

aza...aku siap sms ko pegi ke tak kawin amat..ko bole kate "aku da penat meniaga..." so ko harus jeles ngn kitaorg..lps nie akan ade satu lg majlis kawin kwn kite..tp kite tggu la invitation die yek...cube teka sape....

to amat n wife...congratulation n happy to be a lovely couple...

5 comments:

silvertech said...

kalau aku dah beranak 2 ni camnelah plak kan...haha...jeles gile tgk gambo2 ni...dahla aku tgh selera mkn pastu korg dok cite makanan kat kawen amat sedap isk2...kempunan2

Yangyuyu said...

Pembetulan aku sudah semg habis pantang time ni,bukan lg semg habis pantang. mg dpn pun dah nak masuk keja dah. Betul mkn sdp. Semua sdp.Air aku 'rase' je 1cwn kecik.hehe sdg pantang air manis.eskrem pun aku xberani tgk haha..nadia kalau nak body asal kena la pantang cam aku

ayu said...

bestnya jumpa kawan2..

aahh..ko n umi nampak kurusssss

alfa juliet said...

aku rasa chak a...correct?

nadia senang je nak kurus, breastfeed anak, pas tu lari kejar2 dorang..hahaha...mcm aku ni

aini aziz said...

N..nnt kawin kwn kite next hrp ko dpt join..

umi..ooo..da abis seminggu ek..

ayu..bf..penat²..kejar² anak dpt la kurus sket...

aza..ko btol la kot..setakat nie itu jek aku tau..