CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

01 September 2010

award

aku dpt award nie dari N..da kate award..da mmg mcm sistem pyramid da gamaknye..aku for sure akan dpt punye...hahaha..oklah..soklannye begini...




1. Apa yang sedang bermain di fikiran sekarang?
bile nak shopping raya nie..
2. Apakah nama samaran anda?
ani..aini..normy...ain..hehehehe...
3. Berikan 3 orang yang anda sayang
kakak syafiah..adik raudhah..en suhaimy..hahahah
4. Panggilan untuk si dia
abang...normal la tuh...
5. Hadiah yang diimpikan oleh orang yang teristimewa
notebook..yeeeeeeeeeeekk..org kesayangan tuh da canang² kat lubang telinga aku nie die mmg nak bg notebook..tp smpi skrg aku xdpt lg...so masih lg menjadi hadiah yg sedang diimpikan..org bg tak sama ngn beli sndr okeh...
6. Blog yang anda suka visit
smua blog list dlm blog aku sure ari² aku visit even aku tak tggl komen @ jejak...
7. Taggedkan kepada :
new blogger...niza..bravo beb 1st time jwb tag..ade berani..
ayu...ibu si MIH & MID

3 comments:

ayu said...

best...best..best...ada award n tag lagi ni...lama tak jawab tag ni..thanks beb..

aini aziz said...

ko da jwb pn kan..tq atas penerimaan tag ini..

alfa juliet said...

aku setuju ckp ko...kalau beli n org bagiu rasa dia lain kan