CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

06 September 2010

kiriman Aidilfitri

aku rs la kan ..ramai yg da mula cuti rabu nie..

sebelum terlambat dan di kesempatan ini..Adhas' Moment Family ingin menyusun sepuluh jari memohon kemaafan andai ada coretan dan entry yg kurang di hati atau tak sedap lgsg di tulis sepanjang blog ini dikunjungi...

aku mendoakan semoga hari raya 2010 ini membawa seribu satu pengalaman atau keseronokan dlm setiap saat yg dilalui oleh korang semua...share² kan mane yg ingin diceritakan nnt ek..selamat dlm perjalanan pulang ke kampung atau ke mana shj destinasi yg dituju..



SELAMAT HARI RAYA..MAAF ZAHIR & BATIN

5 comments:

yangyuyu said...

samalah aini aku pun..

silvertech said...

aku pun nomy...0-0 ye...

ayu said...

selamat hari raya normy sekeluarga...

alfa juliet said...

aini baju raya sedondon cantik tapi jgnlah kain satu gulung sama...kaler hampir2 jadi la

aini aziz said...

yelah..btol la kate ko aza..klo kain satu gulung tuh ade org buat cntik...kdg² nmpk tak cntik..tp nnt entry raya aku nnt..baru lah tau cite nye sedondon ke tak...hehehe..tungguuuuuuu