CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

30 September 2010

open house zarul

klo cakap psl bulan raya..hari raya..open house mmg da semesti nye..dan klo nak ckp psl open house nie..aku rs mmg tak cukup sejam 2 jam..sure nak melepak lelama..nak mkn itu ini...dah mcm² mkn kat depan mata..mmg klo bole smua nak mkn..cuma kudrat perut kite jek yg tak mengizinkan..

lg klo ckp psl open house..tuan tanah si zarul mmg tak miss buat open house..aidilfitri kali nie..merupakan 1st time aku pegi open house zarul setelah beberapa tahun yg lepas jenuh die sms aku jemput aku dtg open house tp tak dpt dtg...heheheh...klo da g open house tuh..mmg pakat² ngn kengkawan lain nak jumpe di open house zarul memandangkan mmg da bertahun² tak jumpe membe kan...

memandangkan adalah 1st time pegi..aku adalah sesat bile g umah zarul..yg aku tahu hanya sekolah men teknik cheras aka sekolah lama aku..kebetulan da lame bebeno tak smpi sekolah lama..tgk dr luar jelah smbil teringat kisah lampau...nostalgia byk kat situ kan korang...smpi² aku da berdebar²..nak jumpe kwn pn berdebar..suspen sbb da lame tak jumpe..tuan tanah adalah org pertama aku jumpe..lps tuh..nmpk da N ngn hazim..aza n husband n luqman..ina koop..noni ngn miera..sorang lg yg mmg tak miss umah zarul umi..tp sbb die skrg tgh berpantang anak ke-2..so thn nie die tak dpt dtg..

 ni aku cilok dr N..aku geram tak dapek gmbo ngn zarul sbb tuan tanah bz yg amat..tak tentu arah di buatnye..


N (bertudung biru)..sudah membuyung anak ke-2..aza (bertudung ungu) bwk anak no -2 die..hehehe..ina koop (bertudung peach) single mingle kate nye..ngandu ngn aku belom ade sesape..hehehe..insyaAllah ina..ade jodoh ko tuh..sabar yek...noni plk (tudung maroon) membuyung anak no-1..tp tak morning sickness plk..ketawa masih mcm dulu..di zaman kite sekelas dulu..aku excited smpi cm xde soklan nak tnye korang sbb nak puas tgk muke korang...da mcm kes awek da lame xjumpe balak la plk...hahahah

  
 
 lps tuh plk..dtg plk dila..mmg lame sgt tak jumpe..dila siap kate..ish lame btol la tak jumpe ani..bile jumpe da anak 2 da..tuh la dila..still maintain cute mcm dulu..die ngn adik die..dan aku tak sbr nak tggu berita gembira dari ko dila..sbb ko kate aku org pertama ko nak jemput kan...heheheh

 lps tuh..nak balik..aku jumpe uwa ngn g-ha baru smpi..uwa single tp da slim..g-ha ngn husband ngn anak 1 diorg..masih kecik lg budak tuh..tahniah utk g-ha ats kelahiran anak pertama dan yg best masih lg bf dan aku advise semoga bf smpi umur 2 thn yek..



lps tuh..ady ngn amat plk smpi..ady tak bwk isteri sbb nak berlagak bujang..amat plk ngn megahnye menyerahkan kad undangan kahwin die..mmg beriya² die mengajak geng² smua pegi ke majlis bsr die tuh..insyaallah mat..smpi aku klo xde pape..

seronok + excited jumpe korang..smua muka tak berubah..maintain budak² dlm kelas P2..harapan aku..klo pjg umur..kite dpt jumpe geng² lain  thn depan..sbb aku rs tradisi open house umah zarul da mcm jejak kasih da gamaknye...daaaaaaaaaaaa

  balik dari open house..budak² ini lyn aiskrim smpi berlemuih...sbnrnye aku ade 3 lg open house nak kene p..tp sbb keadaan ujan lbt dan traffic jam..husband aku pn bengang..kuikuikuikui...

4 comments:

silvertech said...

hahaha...sronok aku bace entri ko nih...motip ady xbawak bini...meriah kan jejak kasih kita nih...eh nomy aku xtau pulak nonie tgh peknen...pastu yg sbelah dilla tu bkn shuhaili kah?

alfa juliet said...

nadia mcm mana ko bleh tak tau..sedangkan masa aku panggil noni tu ko pun ada skali...aku rasa noni habaq dia peknen masa ko tgh ambik kek coklat kut...huhuhu

nomy aku pun suka entry ni sbb ada muka aku..hahahaha

aini aziz said...

hahahaha..korang..aku gelak beso giler...ko la aza..sbb muka ade kat entry aku..bole plk die suke ek...hehehehe..

a'ah N..noni tgh bunting pelamin tuh...hehehe..eh tpkan..aku ade lupa psl mknn plk..mmg kek coklat zarul tak bole di lupakan..

aini aziz said...

eh..yg sebelah dila tuh adik die..aku memula cm confius jgk..dan dan tuh jgk aku tnye dila tuh adik ko ke kwn ko..hahaha..sbb aku penah g umah dila..da kenal ngn family die jgk..