CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

05 September 2010

baju raya sedondon

oh yek..korang sure da selesai shopping mopping baju raya kan..bg yg ade family..time nie la kate org nak sedondon sehati sejiwa...klo yg single mingle tuh...suka ati pilih baju mane yg berkenan di hati..

aku blom lg beli baju ry..raya kali nie aku akan usaha jgk utk carik baju ry sedondon sbb ry² sblm nie tak penah sehati sejiwa...

korang ade idea..mane² kdi yg area shah alam yg aku bole dptkan baju sedondon..hahaha..nnt kite tgk lps ry nnt baju ape aku dpt utk buat raya...daaaaaaaaaaa...

 cm nie pn da kire sedondon jgk sbb kaler senada gitu...


da suntuk sgt da nie....

3 comments:

awwalhariz said...

aku suggest kat bak... kalau shah alam kat anggerik mall ada... sedondon semua bole sbb ada baju wanita, lelaki, kanak2 pompuan dan lelaki....

ayu said...

aku plak lagi best..baju raya mmg tak beli pun..mak & akak aku sponsor..ahakkk..hehee...so, depa beli kain n antar kedai..aku kata, buat yg tu je la baju raya aku since aku malas nak beli2 dah ni..so, dari baju aku tu, en suami aku pi la cari kain yg ada sama2 ngan warna baju aku iaitu hijau lumut...baju budak2 pun sama..cuma baju budak tak sama la sangat ngan baju ayah budak..ahakssss

silvertech said...

kat jusco pun ade kaler sedondon tp kan depa letak asing2...so baju melayu n kurung kene pepandai match sendiri...

senang2 mcm ko kate tu..try je carik yg senada..xyah sedondon pun xpe...hehe