CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

20 September 2010

sekembalinya..

sorry la guys..aku masih lg mood raya..tak dan nak upload itu ini...balik dr coti..masuk opis..keje melambak ats meja..yelah beb..aku cuti lame sgt..lg online hanya di opis shj..kat umah mmg tak akan online..klo da ms online tak paedah nie da caca marba ngn keje² di opis..alamknye mmg tak dan lgsg...arini baru masuk..dan lg aku rs sgt lah sedih + syahdu sbb bulan ramadhan pn da tgglkan kite smua..klo umur pjg jumpe lg tahun depan dengan umur yg da makin tua..ye tak..

bile da puas blogwalking..kesimpulannya..

umi..tahniah sbb da selamat melahirkan bby yg sgt mantop...hehehe..jgn mare..sgt cantik AMANI..nnt share pengalaman melahirkan amani dan menyusukan sbb ko kan spesel condition sbb ceaser..so pengalaman menyusukan ketika 1 jam pertama utk ibu caesar perlu ko citer ek...hehehe..dan aku sgt tahu yg dr raya 1-3..baju raya ko adalah uniform hosptal sg buloh yg pinky itu..mst ade pengalaman rasa dan emosi apabila 1st time raya di spital...

aza..aku tau ko tak bape syok raya kali nie..tp da lumrah idup berumah tangga nie..kene la bertolak ansur ye tak...hehehehe..terima la seadanya...yg penting luqman da pki baju belang..hehehe..dan aku pasti tggu entry ko yg terbesar itu utk di kongsi...jika sudah bersedia mental dan fizikal...kuikuikui...

N..mane ko aku tggu..punye tggu..punye tggu tp entry raya blom kuar..hehehe..sorang lg mak buyung yg humble dan byk jgk ayat merapu yg aku sudah rindu...cepat menulis ek...

ayu...ibu yg kuat bergaya dan bergambar..nmpk nye kali nie pn aku tak dpt challenge ko bergambo sbb aku xde gmbo raya yg manyak utk di kongsi...lg baju raya ko dan family adalah sgt cntik...aku pn xdpt challenge jgk..dan kaler hijau itu sgt menarik dan tertarik..kau mmg the bom...hehehe...

suziey..aqeel mmg mat bunga...hehehe..dan i likeeee also your striking kaler itewww..senada seirama lg...

niza..aku harap ko sambut raya kali nie ngn 2 hero dengan begitu meriah gitu di Sabah...jauh bangat pertama ko raya kali nie..hehehe..aku tggu jgk entry ko tp belum kuar lg..aku tak sbr tggu foto family ko di pagi raya..dan jgk jemputan mkn² raya di umah ko..

ili...aku jgk tggu enty raya glemer ko...gmbo ko yg glemer gitu...mst ade kelainan setiap kali bergambo..sama ada dr segi gaya tudung ke atau baju ke atau mungkin jgk dr segi gaya berposing...tak sbr bangat nie...

orite..aku harap aku pn tak akan simpan entry raya smpi basi...tp ape slh nye kan klo aku buat entry pd penghujung syawal...daaaaaaaaaaaaa..

3 comments:

awwalhariz said...

mmmmmmm entry aku dah ader.. cuba gambo je takde... raya?? mmm hujan emas di negeri org.. hujan batu negeri sendiri... best lagi negeri sendiri ok....

silvertech said...

haha...aku kan sejak peknen ni dah hilang idea buat ayat merapu...nape tah...nanti aku buat entri raye tu...hehehe

aini aziz said...

mummy awwalhariz:ku tahu perasaan ko itu..

N: aku tggu nie..