CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

27 October 2010

fail..down gilos

alo..hello..korang..aku skrg tgh di landa masalah..masalah yg hanya diri sndr je bole settle..mslh TIADA MASA..yek aku mmg xde masa nak buat entry kat blog aku..apsal nth..sbb aku hnya online di opis shj..bile kat umah xbole lgsg nak online..baru nak bukak..2 budak sudah kacau aku..jadik bile nak tggu mereka tdo..aku pn tdo sekali..so..lgsg xbole..so aku FAIL dlm dunia blog..sedey gilos..selain dr mslh dikacau anak²..cite best yg nak dikongsi pn adalah sgt tidak memberagsangkan..pd aku xbest utk di share even byk bende berlaku dikeliling aku..lg sbb kat opis..bile nak buat entry mmg xdan..ade jek keje menimbun yg menuggu..pd keadaan aku..berblog di opis adalah tidak sesuai..sesetengah org tuh bole plk aku tgk..hehehe..lg sbb keinginan aku utk berblog sudah menjunam turun dgn mendadak sekali..adush...

so aku sudah FAIL dlm dunia blog aku sndr...lg di tambah rasa M _ _ _ _
korang..tggu la kebangkitan aku bile smua sudah ditangani..bole la aku share ape sbb sbnr aku meninggalkan dunia blog buat seketika...tp aku setiap hari aku pasti singgah blog korang utk tau cite korang..so aku xdela ketinggalan dlm hal korang...semoga kite jumpe lg...daaaaaaaaaaaa


huhuhuu..aku perlu kan korang disamping daku..huhuhuh...jika tak pasti lebih menjunam...rintihan minah xbole buat entry pasai ape pn xtau...mood tada mai lorrrrrrrrr............

2 comments:

ayu said...

tak pe nomy, ko buat je selagi yg mampu..aku pun online kat rumah je...

silvertech said...

masalah ko sama cam aku...kat umah mmg sgtlah susah nak bukak tenet...tp sib baiklah aku kat opis byk idea setan kuar...hehe