CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

06 October 2010

sedap..

aku rs da lame aku tak mkn mcdonald..so baru² nie aku bantai psl kepingin sgt nak mkn burger mcdonald..

aku punye cm biase la..mmg peminat big mac..dan oleh sbb mcD ade promo baru..klo kite beli fries large..so dpt percuma yg kat bwh nie..klo tak aku amik medium jek..oleh sbb aku share ngn husband aku..oklah aku amik large sbb klo aku sorang mmg tak abis.. 

dapat bende nielah..kite akan dpt pack shaker nie + cheese flavor utk ditabur dlm fries kite tuh..lps tuh shake la..jadinya fries yg asal yg biase kite mkn tuh akan rs cheese..mmg sgt sedap bg yg pengemar cheese...klo dlm keadaan pns..adalah tumbs up..wallawei...aku sgt sukak...gmba tuh adalah selepas selesai aku melantak anak beranak..kuikuikui...


kkk aku belikan happy meal dan sudah menghabiskan satu cheese burger..aku sgt kagum..kenyang semalaman...ayah die ckp..klo nak lg suh nenek sun (nenek sblh ayah) belanja tau..kuwang..kuwang..kuwang...


 - apsal bile aku nak update lately..ade jek prob kat blog nie..cm payah sgt nak edit itu ini..apsal..apsal..apsal..dah tuh entry aku da jd cm caca marba..korang tgk la de garis ungu tuh..puas aku buang tp xbole..last² lantak kan jela..


3 comments:

yangyuyu said...

hehe tu la pasal aku heran apesal ada line purple tu..btw blog ko memang kena edit, background gelap tu kengkadang susah nak baca post ko sebab bertindan..ish paham tak aini

silvertech said...

tu dia otai kita sudah komen...hehe...ha'ah nomy kalo free2 tu better ko edit sikit layout ;)

aku pon dah try fries mcshaker tuh...mmg sedappp

aini aziz said...

umi:aku nie xtau nak mem begar begar..klo nak edit itu ini..sure amik ms lame..eh..cmne nak buat page entry tuh jek putih..tp aku nak kekalkan background nie jgk..aku xtau le...

N:sedap kan..