CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

14 October 2010

best friend award


aku dpt award best fren dr N..tq so much N..meh aku cite sket psl tuan blog SILVERTECH nie..N nie aku kenal ms form 4 kt sek teknik cheras thn 1997..ms tuh die nie title outsider..sbb tak duk asrama..aku pn ms tuh outsider jgk sbb xdpt asrama even aku dr Johor..adalah sgt sedih sbb aku kene duk umah org sementara nak dpt asrama..sob..sob..sob..bole di katekan aku selalu mengadu nasib ngn N..lps abis sekolah..mmg selalu lepak ngn die nie sbb smntara tggu mak die dtg amik die..yelah N..aku rs ko balik mak ko amik la..yg selalu ngn die nie kdg² zarul..aza pn selalu lepak ngn die nie..sape² yg outsider tuh la mmg selalu balik sesama...seingat aku la..die selalu pujuk aku supaya aku tak nngis² ms tuh..kememeh kan N..yelah..homesick maaa..uwaaaaaa...mmg ms tuh N adalah shoulder to cry utk aku la..segan plk aku..kui kui kui...seingat aku die nie ghajin jgk banje aku mkn itu ini..mmg tak kisah org nye..dan sgt easy going person..lps aku da dpt asrama..so hubungan kitaorg hnya di kelas shj..so keakraban tuh da makin berkurang la..anyway N..aku ingat memori kite bersama smpi bile²..syahdu plk...orite la..meh jwb soklan utk dpt award nie..

die mntk aku jwb 5 ttg org yang bg award nie kat aku..klo psl N nie..aku rs lbh dr 5 dr pandangan mata aku psl die yg bole aku katekan...

1. seorg yg berkaca mata, berkulit putih cerah dan iras cina...hehehe..tak caya meh tgk gmbo...

2. seorg yg sgt suke ketawa..klo da mula ketawa mmg ketawa tak hengat dunia..ketawa kuat plk tuh..main lantak die jek tak pk keliling die..
3. seorg yg suke sukan jgk..especially badminton..dan mmg penyokong kuat team sukan Malaysia..ape shj la psl sukan mmg die tau..
4. seorg yg addicted to Twilight..ape shj ttg twilight..tnye la die..
5. seorg yg mengikuti perkembangan semasa jgk..ape² shj ttg dunia artis..ttg cerita terbaru..ttg filem melayu baru...mmg die tau..kate org kaki gosip la..
6. seorg yg suke mkn..terutama nya McD..kurang kan sket mkn fast food nie N..
7. seorg yg tgh membuyung anak ke-2 pd ketika ini..thn 2010..bakal melahirkan bby nye pd Feb 2011 nnt..
8. seorg anak tunggal..ms kat sekolah dulu die selalu ckp yg die bosan duk kat umah sorang² sbb mak die keje..xde kwn nak ajak main..heheheh..
9. seorg yg sensitif jgk..even suke ketawa..bile time die mrh+sedey..adalah sgt senang menangis..kememeh jgk ko yek..yelah ko kan antara yg suke lagu rock kapak yg jiwang..
10. seorg yg sempoi dan ala kadar...supportive..suke tlg kwn..

dan 5 ttg aku yg bole aku share kat sini..
1. aku adalah seorg yg sgt tabah dgn cabaran dugaan..sgt penyabar org nye
2. aku seorg yg GARANG sbnrnye..cuma bile nak marah tuh..aku cuba utk bersabar dulu..tp klo da tahap da tak bole thn..mmg meletup gunung berapi..tak peduli org keliling..smua kene sembur..tak caya tnye anak aku ngn husband aku..aku selalu berdoa semoga perangai buruk aku yg ini dihindari..
3. aku adalah dlm mood job hunting..huhuhu..korang doakan aku cepatlah aku dpt keje yg best yek..
4. aku adalah org yg busybody jgk..so tau la perkara semasa kan..
5. aku adalah pengemar jeans dan t-shirt..ke mana² even ke majlis kendr pn klo bole nak pki jeans dan t-shirt..tak pndi nak bergaya berserabut sbb takut org tgk aku nnt diketawakan..tp aku suke plk tgk org lain melaram..cntik jek tgk diorg..
6. aku adalah penggemar kek..ape shj kek mst aku cuba dlm majlis..
7. aku adalah seorg yg suke kepada kecntikan..SGT suka cntik..tp tak penah nak apply kat diri sndr..huhuhu
8. aku adalah penggemar warna ungu..purple..

so aku akan bg award nie pada..
1. N..AZA..UMI YANGYUYU...ILI yg suke buat eksperimen dlm fesyen...AYU MID dan MIH..even korang da dpt award nie..aku nak korang jwb soklan yg pertama jek..bole la ek..pndgn korang ttg aku pd pandangan mata korang..kire nye memeriahkan suasana dlm blog sesama kite nie...sila jwb dgn ikhlas yek..dan mengeratkan silaturrahim..
2. niza..aku bg kat ko yek..sila jwb dgn best..hehehe
3. adik syuhaida..sila jwb dr pandangan mata adik ipar..kuang..kuang..kuang..


5 comments:

ayu said...

tq my dear fren...hehe..nnt i jawab ye..syahdunya entry ni...

~ammoychantek~ said...

hehe..nk jwb kt ne k.ain?kt blog sndri ke kt komen ni?hehe...

aini aziz said...

duk syu..sila jwb di blog sndr..hahaha..jwb jgn tak jwb...sila jwb dgn kreatif..

~ammoychantek~ said...

hehe..dh jwab dh kakak tersayang...:)

silvertech said...

sori lambat drop komen nomy...br dpt bukak blog ko arinih...huhu..terharunya aku...sume yg ko describe tu mmg betol...