CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

31 March 2010

sakit belakang

aku berentry dengan ada sikit wajah baru..hahaha

ade ape² petua atau ubat yang boleh melegakan sakit belakang aku nie..

syaratnya : mudah di dapati di semua kedai...dan senang di gunakan utk menghilangkan sakit belakang..woooooooooo..serius siot aku sakit belakang..

korang senang boleh bg tips sket utk menghilangkan skit belakang yang melanda diri aku ni sejak 2 mggu lepas..

klo tgk cite hantu..sakit belakang nie sbb ade hantu bertenggek kat bahu..hahaha..nauzubillah..

tak hilang even laki aku da urut byk kali..da urut ngn bidan yg selalu urut aku tuh pn da...cmne ek..aku da tak tahan nak tanggung sakit nie sbb production ebm aku pn terjejas di sebabkan sakit belakang nie...huhuhuhu...

6 comments:

Cikgu ILi said...

Aini,

Hehehehe....aku terbayang cite antu shutter tu..

Agaknya sebab sakit belakang sebab menunduk masa menyusu @ pam tak Aini?

Try sapu koyok...jadi tak?

yangyuyu said...

tempek benaflex..

aku pun skt belakang, dr bg ubat sapu

silvertech said...

ha'ah...aku pun sajes ko pakai panaflex nomy...yg koyok panadol tu...kat farmasi ade jual kalau xsilap dlm 5 hengget kot

aini aziz said...

ili,umi n N..aku ikut cara korang..nnt tgk cmne..sbb aku blurr nak pk cmne nak bagi relief sket sakit nie..

alfa juliet said...

sapu yoko2..tapi aku allergic ubat ni, lepas pakai mesti naik merah2....tapi org lain aku tgk okeh je..nak selamat, sila berjumpa doctor...

aini aziz said...

aza..aku ade jgk terpikir yoko² jgk..tp takut sbb byk komplen kesan gune bende tuh..aku try panaflex..tgk cmne..