CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

26 March 2010

Top Blogger Award

hahahahaha..gelak beso aku bile nadia dan umi awardkan aku antara salah sorang top blogger..terima kasih daun keladi aku ucapkan kepada korang..blog korang sgt top pada aku..aku bile nak jadi top plk ek..itulah..update blog pn payah seminggu kan..asyik tarik keypad-tarik fail-tarik pen-tarik telepon meja...last² blog aku tertinggal ke belakang mcm org kalah lumba lari...huhuhuhhu..sejuta terima kasih kepada korang sbb masih mengingati aku yang kerdil ini..sejuta terima kasih aku ucapkan..aku mmg nak jadi top blogger segah mummy red dan yang seangkatan dengan mereka...byk kan idea menulis..mmg mlm² kene bersengkang mata jgk nie utk update entry itu..dan kene byk jugak beraktiviti sosial bagai supaya byk bercerita dan sharing dengan yg lain ttg ape info yang kite dpt mase kite beraktiviti..fuuuhh..aku curik masa sikit utk update hari ini..sibuk sgt kah..huhuhu..mmg sgt sibuk beb..kuikuikui...Top Blogger Award..

[1]. Thank & link the person that gave you the award..sudah
[2]. Pass this award onto 20 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic..sure blog yg aku snts mencari cerita² mereka seharian..dan jugak info² berguna dan menarik..mane yg awardkan aku tuh da sememang nye too di hati ku..

1.sarakids..blog pertama yg aku jumpa telah mendatangkan kebangkitan semangat utk menyusukan anak kedua
2. diyaluna..aka lunatots
3. mommy lyna
4. lyn harlindah
5. e-car
6. alfa juliet
7. k shada..babywearing in home
8. mast TIKL
9. suzi TIKL
10. haza aka srisuri
.........dan byk lg yg top yg aku tak sempat nak tulis..hahaha

minggu nie..aku akan join SGM kedua susuibu.com di bangi dengan topik kali ini..myth in breasfeeding..nnt aku share ape yg aku dgr nnt..hahaha...

bonda adhas > layan Top Host dari AF8 yg budak²nya tak best lgsg...


3 comments:

yangyuyu said...

aku tak penah layan top host,

AF8 best apa..hehe love iwan so cute

silvertech said...

muahahaha...aku pun mcm ummi...suke iwan gak

top host aku pun xpenah layan...skang ni cuma layan AF8 dgn asmaradana je...hehehe

mast@work said...

dapat tag lagi beb.. ahahahha.. syiok!