CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

13 July 2010

hiburan bersama anak



aku nak share hiburan yang boleh di layan oleh kite bile bersama anak²..mmg bikin aku berkaca mata bile dengar anak kite goyang² dan dancing dgr lagu nie..kite adalah ibu yang hebat... Thank you Allah..for my mother...

2 comments:

alfa juliet said...

sekali banyak ko post ek...aini aku baru baik dari demam bengkak susu...irst time lah kena, menggigil kau...aku pun tak pasti sebab malam tu nak try bukak aircond aku demam ke atau memang sbb bengkak susu..huhu..apa pun sekarang dah ok..lagi satu cara nak hilangkan bengkak susu tuam dgn kobis..baru tau

pc yg obses said...

aza..ape yg aku galakkan adalah elakkan dari menggunakan kobis sbb ape yg aku dpt info ms sesi belajar di MBFPC, oleh puan kamariah..kobis ade sejenis enzim yg merbahaya jika diletakkan di breast dlm jangka masa yg lama...jadinya xdela aku suggest kat entry td..aku akan kupas isu ini bile da dpt detail ttg enzim yg dikatekan..