CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

17 August 2010

berbaloi...baloi...

aku adalah pengguna tepon prepaid semenjak zaman U dulu..dan no yg aku gune skrg adalah berkurun semenjak dr zaman aku beli tepon ms zaman U dulu..dulu ms U adalah zaman kegemilangan sbb byk duit dr pemberian kerajaan..phm² jela duit ape ek..so sedikit diperuntukan utk beli tepon ms tuh..tepon femes ms tuh adalah Nokia 3210..jdnye aku adalah pengguna prepaid hotlink 012..heheheh..jd nye bile da berkurun gune no..aku dah di anggap pengguna yg setia..

so..sbg pengguna setia..byk award yg hotlink bg kat aku..seperti pd setiap tarikh birthday aku..aku bole call smua pengguna 012 free..lg aku dpt tmbhn mata point lbh ms date birthday aku..mcm² lg yg aku da xingat..

jd nye sempena bulan ramadhan nie..aku telah di beri bende nie..


berbaloi sbb yg sms 300 tuh..aku sukak sbb bole anta ke mane² network..baca jelah yg tulis tuh..dpt resepi chef wan lg..hahaha..sukak..sukak..sukak...berbaloi² la sgt...daaaaaaaaaaaaa..

4 comments:

ayu said...

wahhhh...bestnyaaa....ni yg jeles ni..dulu pakai gak prepaid 012 tapi bila dah lama2 tu aku tukar plak ke 013 ...act no aku ni pun dari zaman u lagi ^__^

yangyuyu said...

syok lah ko leh bergayut dan anta smsm raya byk2..:P

Anonymous said...

ko mmg antara yg terawal beli tepon... hehe.. family aku pun tumpang tepon guna tepon ko... cian ko lari dari sisiran ko ke umah aku.. hehe... mcm nak beli nokia E5 la....

aini aziz said...

ayu:jgn la jeles..hehehe

umi:itu psl la..klo aku tak sibuk byk la sms raya aku anto kat smua org..

niza;ko kan nie..emmm..a'ah kan..aku baru teringat psl kisah nie..pengalaman manis siot..E5..beli jela..kan byk duit...hehehe..