CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

24 December 2010

normy oh nomy

ade di antara kwn² yg pggl aku nomy nak tau tak apsal aku ade nick nomy..spelling tuh xpelah..actually normy..but klo pronouns still same sound..nama aku noraini..ms sekolah rendah org pggl ani..kat umah pn pggl ani or ni..

bile naik sekolah menengah..kwn² rmi pgll normy sbb nye...



sbb die nie la..klo korang nak tau..ms aku bebudak dulu..aku mmg minat giler kru..dlu 1st time tgk wayang cite awas..mmg psl norman nielah..serius smpi aku tgkap cintan smpi nak kawin dgn die nie..punye la gile..bole bg hadiah rantai siap pos lg kat EMI studio (ms tuh kru bernaung bwh syarikat nie lah)..so kwn² tau aku mmg fanatik ngn norman kru nie..so diorg pn pggl la aku nomy..sbb pggl norman dlm family normy...byk jgk sejarah ngn kwn² kg bukit kangkar ms dulu²..

tp skrg die pn da kawin..aku pn da lupe kisah cinta monyet aku ngn die dulu²..(ini kes syok sndr hokeh..padahal mamat tuh xkenal aku pn..muahahahaha...)..but aku still lg suke nama nomy sbb the sejarah nye tuhla..until now..klo ade kwn² baru kenal yg jgk nama sama ngn aku..kan da celaru nak pggl ape kan..so nomy la pilihan utk pggl aku...

so now  korang pn da tau la apsal aku dipanggil nomy sekian lama nie...daaaaaaa

4 comments:

ayu said...

ooo..gitu asal usul nama normy ekkk..hehe..tak sangka tul aku ko suka kat norman..ahakkkk

aini aziz said...

ayu..iyek..dulu mmg gilekan norman..itula cite nye..

silvertech said...

muahaha...ingat2...mase skolah tu ko minat norman...aku pulak minat yusry siap tampal poster kat fail lagik...dasat betol kite dulu kan?

aini aziz said...

N..yelah..kite la tuh..hahahaha..klo di ingat balik mmg kelakar lah..