CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

16 May 2010

...................

nth nape kepala hotak aku tak kreatif utk buat entry..aku dok pk psl hal² keje..smpi down xtau nak buat entry ape..

skrg nie aku just blogwalking entry korang smua di luar sane..mcm² cite kan dr korang..aku tumpang happy bg yg punye cite baik..dan doakan yang terbaik utk mereka yg punya cite tak bape nak happy gitu...semoga pelangi muncul setelah hujan di tghri..hahaha..

pikiran kacau yg amat bile pk psl keje..keje..keje...korang pn sama cm aku jgk klo pk yg sama..ape korang buat bile pk yg sma cm aku...aku mahu terapi....huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

7 comments:

ayu said...

cerita la pasal bf ...hehe..aku skrg ni byk entry pasal bf je..haha

yangyuyu said...

aik ayu tulih blog semula ke?

aini kalau taktau nak tulih entry apa, update pasal aktiviti hujung minggu pun ok what..:P

aini aziz said...

ayu : lupa aku nak wish selamat ber blog semula..hehehe..bagus ko buat blog sbb bole share ape yg ko da alami dlm hidup ko...

umi :aku blank la..

silvertech said...

hehe...update je ape2 nomy...tp kekadang mmg idea tu dtg spontan kan?

alfa juliet said...

luahkan hal keje di blog..walaupun org tak berapa suka baca, tapi memang terapi yg bagus..ko lega lepas tulis..tapi jgn mention nama company

sayangsayangibu said...

hehehe..kekadang buntu nak buat en3 apa kan?
belasah aje, blog kita yg punya.... ;o

ayu said...

normy n ummi : thanks atas wish korg tu..aku pun dah obses ngan bf, sbb tu dok citer2 ttg tu je..haha..