CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

17 May 2010

terapi tension-VINCCI

ok lah..sementelah aku sejak dua menjak nie asyik tensen ngn keje²..ngn konflik diri lg..hhahahaha..biase la manusia sure ade problem dlm diri kan...jadinya..untuk terapi mengawal tensen..aku pn pegi window shopping...dlm kate window shopping..aku telah rembat ini..



dan ini lagi............................................

baru release sket..kuikuikui...klo cite psl kasut nie..kaki aku nie bole muat size 3..dan size 3 klo kedai² biase mane la ade sgt kan..klo size 4..sure bile jalan kaki terkeluar-keluar dan menunjukkan mmg longgar terutama utk kasut style tutup penuh...tp yang pasti..VINCCI sure ade size 3..dan klo ade hot sale or promotion gempak² kat situ..sure size yang tinggal adalah size 3 ngn size yang terbesar..botl tak...so advantage pd aku la tuh....maka bertambah la lg koleksi kasut yang da sedia byk jgk la..tak kesempatan lg nak kumpul kasut yang bersepah di merata² rumah..hehehe...byk rumah ke..nnt klo da berjaya dikumpulkan kesemua kasut..baru bole tunjuk gmbo lemari kasut...hahahaha...

selain itu..terapi tensen aku yg lain yelah.........

budak ini dan

budak ini

mmg perasaan snts rindukan budak² ini jika jauh dimata walau sekejap...dan hilang semua penat pabila melihat mereka..dan motivasi kerja jugak bertambah kerana bekerja kerana mereka..produstion susu ketika mengepam jgk berada pd tahap maksimum apabila melihat gmbr mereka..yek..utk mendapat let down refleks yang berkesan..sila ingatkan wajah anak...

oh yek aku nak bgtau psl gmbo nie..

klo masih ingat di entry ini..ini ialah tali pinggang..original dari ular sawa yang dikeringkan da dijadikan tali pinggang...korang nak ke pki tali pinggang sebegini..aku mmg tak nak la...tp mmg ade penggemar nye yang tersendiri...real kan....


korang plk ape terapi tensen korang..ape korang buat jika berada dlm keadaan marah yang amat..geram..penat..ape shj yang bole buat diri merasa down...kongsi² la yek..klo ade doa dalam mengatasi perasaan stress aku sgt sukak...

bonda adhas: terapi tensen yang berkesan adalah berzikir dan sentiasa mengingati Allah swt

6 comments:

silvertech said...

kasut gambo 1st tu cantek nomy...weh keciknya kaki ko saiz 3...kaki aku saiz 7...

ayu said...

cantiknya kasut2 ko...waduuuhhh.. aku plak dah lama giler tak shopping kasut ni..aku klu tensen g shopping gak tp sambar t-shirt la...huhu... aku pun stress gak ni, tekanan kerja + anak sakit la... tapi, bila danial dah ok, rasa lega sangat..cuma, hariz la..tak larat aku nak layan dia..

yangyuyu said...

mak aih keciknya kaki..

adoi tali pinggang rupanya..no, never..takkan pakai..

terapi tension aku ialah makan..:P

Cikgu ILi said...

Keciknye kaki ko!!!
Terasa sangat panjang kakiku ini..
ngegege..

Aku suke pegang ular tapi utk pakai belt camtu...akan takkan...marah gile..jangan la bunuh ular sebab nak melawa.

aini aziz said...

N : sbb cntik la aku beli..ngeeeeee

ayu : klo anak sakit mmg susah hati..tp ko kene sabar bebanyak..nnt sihat la danial..

umi & ili: a'ah..kaki aku kecik..smpi org kate kaki org cacat

sayangsayangibu said...

tang si swa tu..errkkk akak dah pernah terserempak, sangat besar takuttt...