CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

04 May 2010

danimaya sengal


hahahah..aku berentry dari umah utk pertama kali nya..psl di opis selalu tak sempat..
kali nie aku nak review ttg cite yg boleh di katekan best jgk..review psl cite ADAMAYA...aku nak review bukan psl ape..psl watak si maya nie mmg btol2 sengal..ade ke ptut bole kuar ngn ex-boypren lame pd hal da ade husban comel..ada antara korang pn mmg tak puas ati kan dgn si maya nie...kan..kan..kan...

dlm episod semalam..hari selasa bersamaan 4 may 2010...mmg da thp kemuncak jgk la cite nie sbb si maya nie kene tangap bsh ngn dani..si dani pn mmg sengal tahap kuasa dua jgk..ade ke ptut ade falsafah tak bole tgglkan cinta pertama dan sanggup cerai berai ngn anak bini..tak ke sengal ke tuh..mmg ptut ex-wife dani sakit hati sbb dani tak bg nafkah pd anak diorg..mmg ptut ex-wife dani buat laporan pd JAWI suh tgkp dani ngn maya ms diorg dok dating kat tepi jln...yg besnye..si adam husban si maya..relax+cover macho bwk balik maya dan anggap bende da jadi..sungguh cool itu mamat...dan sgt sengal itu maya mahu repot sama parent die yg die tak bahagia ngn perkahwinan mereka...tp adam tak bagi...cool beb...mmg ade kan lelaki cool lgsg xmrh even isteri sndr kene tgkap khalwat ngn org lain..

adam pn amik keputusan utk amik projek jelajah merata2 tmpt bagi projek photoshoot dengan harapan perpisahan sementara antara mereka boleh membuatkan mereka perpikir lg sama ada mereka akan bercerai atau tidak..korang rs mereka bercerai ke...hehehe..adekah menjadi ending seperti di I'm not single itu filem...hehehehe...suspen la jgk aku nak menunggu ending ini ceritalah...
tumb ups to pengarah yg buat cite ini smpi aku sgt geram sma watak maya ngn dani nie...menjadi tol lakonan mereka...mmg watak sengal....
bonda adhas : ade berlaku dlm realiti dan kehidupan sekeliling kite..minta di jauhkan dari kite semua..

4 comments:

silvertech said...

aku layan cite ni sikit2...kbetulan smalam tertengok yg dani kene tangkap basah dgn maya...mmg geram kan...motip adam cool gitu even bini sah2 dgn laki lain???

pe pun aku suke watak ex-wife dani tu...ckp main lepas je..hahaha...best2...rasenya cite ni hepi ending kot sbb ikut i'm not single kan...

yangyuyu said...

memang cool sgt adam tu, sekurang2 nya cool cemana pun, dia kena at least marah bini dia..

tapi nak wat camna cerita kan...kalau realiti mau kena belasah dah si dani..boleh jugak berbunuh2an..

apapun..kita layan je lah cite ni..watak sume hensem dan cantik..anak diorang pun cute sgt..

Cikgu ILi said...

Adam tu....mmg cool..tapi..mcm dayus pun ada.

Aku rasa Sein tu dia mmg jenis cool la..jenis cakap pun lembut je..sebab tiap kali dia silap skrip dia akan cakap elok-elok je...

aini aziz said...

N,umi,ili : kite tgk ape akan jadi ngn cite ini..aku mmg geram giler la watak sengal dlm cite nie..psl geram aku sanggup buat entry nie...