CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

09 May 2010

MENTOR 4-konsert pertama

arini aku nak ckp psl ketidak puasan hati bile selesai tgk mentor 4 mlm td..konsert pertama..aku bukan fanatik pd sape² lg..tp aku memberi pendapat dr segi kualiti persembahan pd mlm td..

persembahan jow flizzow ngn ila tuh sgt best la..dan dpt pn markah 20 penuh dr juri awam..mummy mas idayu ngn shaq plk dpt 13 dan azmeer ngn nani dpt 15..confirm bile accumulate mark pasti jow flizzow dpt lebh dr antara mereka...

tp bile markah keseluruhan di umumkan..terperanjat bsr aku tgk mummy mas idayu boleh mendahalui dgn markah 44, azmer 25 dan plg corot..dan jow flizzow no 2..ade antara mereka mcm² berbisik² seolah² tak puas hati ngn keputusan utk konsert minggu pertama..nth la labu..aku pn tak bole nak mengata pape² lg sbb undian dr peminat skrg nie lbh menguasai tak kira la org tuh ade bakat ke tak..yg penting diorg suke pd pendapat diorg sendiri..mereka tepuk dada mereka..mereka tahu selera mereka..maybe penangan mas idayu yang merupakan juara mentor ke-3 bersama black mempengaruhi pengundi² di luar sane..mmg aku akui bakat black berjaya-jaya digilap oleh mas idayu..dan mmg terbukti skrg black berjaya...tp shaq nie..aku belom nampak lg..

takpelah...baru mggu pertama konsert..ade lg 2 konsert bakal utk dinilai..dan aku mahu tgk sejauh mane mummy mas idayu bole menjadi shaq berjaya seperti black..dan di harapkan mummy mas idayu tidak mensia-siakan kepercayaan pengundi di luar sane..daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

bonda adhas : tak sabo nak tgk dayang nurfaezah mggu depan..

5 comments:

silvertech said...

nomy...waaaa...aku pun bengang result smalam..ade ke patut shaq tu plg tinggi???mmg tah hape2...

ili n joe flizzow sgt best...patutnye dorg yg 1st...ke juri pilih kasih eh...tensen2

yangyuyu said...

eh mlm tadi ada announce result ke..tak perasan lak aku..aku sokong la shaq..aku suka shaq..

joe flizzow tu, dia tak menyanyi pun, ada ke duet buat rap..huhu..tu yg kurang skit markah kot..ila tu plak, imej tak kena langsung..

relax ye korang relax, kan juri profesional, tak mungkin diorang pilih kasih...

nadia, ko tersilap taip, bukan ili tp ila..tersedak ili hahaa

silvertech said...

alamak camne bleh salah taip nih...haha...sori ili ;)

*pembetulan...ila n joe flizzow

aini aziz said...

aku bukan suke pd sape² protege lg..tp aku just komen dr segi persembahan..mlm td shaq punye persembahan tak best..suara plk tak bape sedap sbb die kan ade mslh tekak kan..so aku hrp lps nie maybe shaq bole bg persembahan ngn suare yg best..bio btol² berkualiti..

Cikgu ILi said...

Kah kah kah..
Aku pun gelak gile la sebab sejak bila pulak aku masuk Mentor.
Nadia..vote aku tau!
;)
Aku pun tak puas ati jugak sebab syiok gile Joe & Ila..tibe2 bleh kalah.
Aku konfiden tahap gaban yang derang akan menang sblm tu.