CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

17 May 2010

mentor 4-konsert ke-2

aku nak respon psl konsert mentor 4 weekend lps..any way mmg kejutan bile ziana zain dah gugurkan protege pertama die,Thalia..dan gantikan dengan protege baru bernama mohd...nama pn da nama mcm anak die kan...bile nak marah mcm la marah anak......itula kate ziana zain..dan komen dari ziana zain mengatakan mengapa thalia digugurkan disebabkan thalia belum bersedia mental utk mentor kali ini...

tup..tup...tup...jurnal mentor hari isnin semalam timbul segala adik beradik abang² si thalia menghentam ziana zain mempersoalkan mengapa adik mereka,Thalia dimalukan, dibuat sedemikian rupa...dengan rs yang tidak puas hati yang amat memarahi kak ziana kite..dan zz pn bgtau bukan niat die utk memalukan Thalia tetapi disebabkan Thalia masih belum bersedia mental utk menjadi protege die dan ditambah lg Thalia mempunyai masalah kesihatan yang membuatkan zz tidak mahu menambah lg masalah atau membebankan Thalia..zz kate lg Thalia mmg berpontensi utk berjaya tp kene bg die masa dan ruang dengan mslh yang berlaku antara mereka...hahaha...

dah la si mummy mas idayu suke buat gimik dlm group A..zz plk jadi jgk buat gimik serious dlm group B..

dlm konsert baru nie..mus may ngn ayim mmg deserve utk dpt markah yg tinggi sbb persembahan yg best..mmg best..tp bab juri profesional..nak kate cmne nth..nak komen mcm nak marah..kate nak marah mcm ckp plk..maybe sbb juri profesional adalah penulis lirik..hanya pandai menulis shj..tak pandai bercakap.......aku rs akan ade lg gimik yg nth hape² lg nth..daaaaaaaaaa

3 comments:

silvertech said...

ayim rock jambu...haha...tp mmg best pun mamat tu perform...aku suke...

ha'ah kan...grup A kecoh mas idayu n shaq..grup B plak zz...ko try terjah FB thalia tu..panasss beb

aini aziz said...

itulah..mmg pns..kuikuikui..pape pn sure aku akan tgk konsert tak akan misss

aku memang begini said...

hik,hik,rock pakai baju pink, ooo, yg nih ah, saya pun nk mencelah.cian lak tahlai tu digugurkan,tu alh mase pemilihan 1st tu, mentor pun kene sedia dar fizikal dan mental utk pilih protege..jgn jadik gini, tak psl2 dah sensasi.kene wat istikarah jugak utk tetapakn pendirian nk pilih sape..