CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

06 May 2010

testimonial-2nd edition

aku nak share ttg produk yg plg mahal utk buang racun dlm bdn...hhahah..

*
*

**
*
**
*

*

*
*
*

*
*




aku beli ni dr sini...dan harga adalah hanya 2 hinggit shj..aku kurang mampu mst suke brg murah kan..bonus la dpt yang bagus tp murah...hahahaha...

tumb ups utk ini detoxin sbb kuarkan sebahagian racun dlm bdn aku..korang tgk la hasil dr pelekapan semalaman dr gmbo di atas..hitam legam..aku sure semua org akan begitu jgk hasilnya...bykkan racun dlm bdn kite...utk kesihatan..ape salahnye mencuba kan...big smileee

5 comments:

silvertech said...

haha...sama hitam dgn aku punye...pasni mesti kaki ko rase ringan sket nomy...aku pun ingat nak bli lg detox ni...

yangyuyu said...

thank you atas testimonial anda..skang kami sudah kehabisan stok tau, nanti aku bgtau bila nak refill stok :P

alfa juliet said...

ummi dasatnya bisnest foot detox ko ni sampai abis stok..patut ko beli stok banyak2...kalau org tak beli ko pun bleh guna

aini aziz said...

a'ah la mie..ko kene byk stock..anytime org nak ade..lg pn murah..hahahah

ayu said...

perghhhh..apakah benda ni normy??
umi ke yg jual??
cepat share ngan aku ....

weh korang, aku dah ada blog baru..hahahaa...layan la ye...