CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

29 April 2010

I-CITY



haaaaaaaaaa..da tgk gmbo..hehehe..aku nak share psl tmpt yg paling cntik penah aku g..tmpt tuh nama nya I-CITY..yang terletak di seksyen 7, shah alam dalam negeri selangor..dan hanya cntik pd waktu mlm sahaja..mmg sesuai utk family beriadah sambil dikelilingi lampu² yang warna warni..tak caya..tgk la gmbo tuh..kan..so layan lg gmbo.....







cantik kan..mmg cntik la..sesape yg ade kamera canggih tuh aku rs lg cntik bole capture gmbo² kat situ..mmg bole buat tmpt org kawin nak amik gmbo kawin ke..nak celebrate birthday ke..ape² ajelah..janji jgn pening tgk org ramai sudah la..sbb mmg terlalu ramai org..

aku tak pasti korang da tau ke blom psl tmpt nie tp tumb ups and recommended place to visit..kdi mkn smua ade..gerai utk membeli belah byk jgk..permainan utk knk² pn smua berunsurkan cahaya jgk..

kan..yang anak aku main tuh belon buih² tuh..tp da canggih xpyh nak tiup² lg da..da buat mcm pistol plk da..ade jgk layang² yg yang jgk berunsurkan lampu jgk...nth..mcm² la diorg nie..kreatif buat ape shj utk carik duit...

so korang..klo ade ms..dtg la yek..mmg best..ala² sejuk dingin umpama di atas gunung fuji cuma diselaputi lampu warna warni bukan salji yg putih..angin kuat jgk la sbb tmpt nie terletak di tmpt yg tinggi....daaaaa...


4 comments:

silvertech said...

ha'ah mmg cantek la...br tau tempat ni...kene bayar ke nomy? tetiba mcm nak ajak laki aku g je...mesti hazim suke tgk lampu2

[-suziey-] said...

waaaa cantik wei..aku pn xpnh terjah lagi..padahal dokek ajo..ekkek:p

aini aziz said...

nadia : tak kene byo pn..pegi la terjah..

suzi : ko kene g wei..camera canggih perlu di sane..sgt menarik wei..

yangyuyu said...

ok nanti aku ajak laki aku pegi:P