CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

14 April 2010

mylook campaign


aku berentry dari opis lg..serba biru..wallah gitu...

aku nak kempen kepada kekawan satu lagi engine search yang berbaloi² kepada kita..hehehe..konsep pada kali ini ialah..sama seperti yahoo dan google seacrh..tetapi yang istimewanya..anda search 5 kali sehari..anda akan dpt pulangan berbentuk wang $..best tak..inilah konsep search with added value..so mari join dan klik di bawah..

http://mylook.com/join.php?x=112246

ini merupakan bonus kepada sesape yg suke search itu ini..begitu..begini..pd pemerhatian aku..sgt suke search melalui mylook sbb page die tak serabut..sgt teratur dan kemas..aku rs mylook nie da ramai yg tahu jgk..so mari kita sebar²kan..gunekan peluang yg ade di depan mata...

tq so much to umi kerana sharing is caring..daaaaaaaaaaaa

5 comments:

silvertech said...

best mylook ni...betul ko ckp mmg pagenya kemas...tp camne nak search gambo sasaje eh?

aini aziz said...

N : itu kene tnye mastermind..hahah

yangyuyu said...

aah kan, kalau google tu dia ada image je kan..hmm good question...

Cikgu ILi said...

Bagi masa kat mylook..dia baru nak bernapass tu..

Nanti dia akan kuar dengan mypicture kot..

Sebab tu dia guna taktik duit ni utk bagi dia bernapas..:)

aini aziz said...

kwn²..kite tunggu upgrade dr mylook..