CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

15 April 2010

kasut mewah

mggu pertama bulan april aritu..dr 2-4 april 2010..aku terjah ke PWTC utk tgk Malaysia International Shoe Festival..biase la kan..klo ape² pameran sure org ramai gilak..pameran kasut² oleh pengeluar kasut yang jenama² la cmtuh..telah di rasmikan oleh Datin Seri Rosmah Mansur dengan kerjasama Kementerian Perlancongan..

semasa pameran kat situ..aku just nak share kasut paling mahal penah aku tgk buatan Prof. Dato' Dr. Jimmy Choo..layan gmbo...





hahahah..kasut yang mewah..berharga sama dgn harga bole beli rumah atau kereta..hehehe..value tggi di anggota bdn manusia yg paling bwh...tp bg penggemar kasut mewah..ianya pasti menjadi kegilaan..

di akhir pameran..anak aku dpt kasut..hahaha...tp malangnya aku tak sempat nak amik gmbo kasut itu..kasut anak aku bukan dlm kategori kasut mewah..

paling mhl aku penah beli kasut utk aku dlm RM 200.00..hahah..skrg kasut tuh da jd memory sbb ilang nth di mane..aku pn tak ingat..misteriiiiiiiiiii..nnt satu ari aku nak amik gmbo satu gobok kasut aku..hahaha...

yg nie plk korang rs ape..


nnt aku bgtau yek..............daaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bonda adhas : suka beli kasut ngn beg..


3 comments:

alfa juliet said...

teringi9n nak tgk gobok kasut ko.

yangyuyu said...

ular ke tuh..huhu

silvertech said...

aku rase pun ular...

bapak mahal kasut nih...aku xtau pulak bile mase jimmy choo dah jadik prof dato dr...haha