CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

16 April 2010

testimonial

rentetan dari mslh yang aku alami dari entry ini..akhirnya semuanya telah lega dan bertambah baik..ceewah..hahahah..terima kasih kepada Allah s.w.t kerana memberi jalan kepada penyelesaian ini melalui kwn² yang prihatin memberi idea kerana sharing is caring mereka...dan mr hubby kerana pelaburan yang kecil untuk bende ini...
masih ada lagi baki yang belum digunakan dan bole di simpan di dalam fridge utk kegunaan akan dtg...pengalaman menggunakan adalah sgt mudah kerana hanya siat pelekat dan tepek di tmpt sakit..kemudian tindakbalasnya adalah merasa dingin sejuk dan nyaman..mudah di tanggalkan kerana lekatan tidak seperti koyok yang melekat dengan sgt ketat di kulit kan...klo da mudah tanggal tu..bawak tdo sah² lah beralih tmptkan..tidak sesuai utk org yang tido sgt aggresif...hahaha...

bonda adhas: satu lg testimonial akan menyusul..

3 comments:

Cikgu ILi said...

Oooo mende ni simpan dalam fridge ke?

silvertech said...

ha'ah kan? mmg kene simpan dlm fridge ke nomy?

kalo simpan kat luar je jd mcm mane?

aini aziz said...

ili dan N:aku simpan dlm fridge tp aku xpenah plk simpan kat luar..aku rs la kan cam best klo kite nak pakai kite kuarkan dr fridge..rs dingin yang amat..heheh