CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

29 June 2010

alahai cash deposit machine

tq to mr google for the piccas

aku banyak kali terkena bile nak bank in cash dlm cash deposit machine..lagi² la klo Maybank..mmg sgt sakit hati bile cash kite mesin tak terima..yelah..aku mane ade online² nie..klo ade online tak susah jgk..bayangkan klo time org dpt gaji..konpom berbaris pjg org kat tmpt bank in cash mesin tuh..bile duit kite mesin reject..kite nak byk kali ulang bnde yg sama..org belakang pn terjenguk² smpi offer buatkan..pn mesin tak terima jgk..jadinya..terpaksa la aku pegi kat kaunter..tau la kaunter..nak kene isi form..lps tuh kene amik no nak beratur..hahaha..nasib kat bank skrg da byk tmpt duduk yg best..relax la sket..tp klo org ramai..berdiri jgk kekdah nye...itu alkisah Maybank..


kisahnya Ambank plk..bagus kekdahnye..da xpyh isi form bagai..nak buat pape transaksi di kaunter..hanya ambil no dan terus ke kaunter..agknye staff die isikan utk kite kot..oklah kan..xdela aku nak menulis smua bagai..malas punye psl..perkara yg sgt bagus utk pelanggan setia mereka..dan ade disediakan gula² brand ambank sebagai ole² kuar dari bank..ok sgt..aku angkut segenggam dengan tebal muka..haahaa..dan gula² adalah perisa pudina..sgt seronok...dan maybe tertakluk pd branch jgk kot..aku tak tau ambank tmpt lain cmnie ke tak..


pape pn..khidmat perbankan di Malaysia nie ade yg buruk tang tu..ade yang baik tang nie..semoga perkhidmatan mereka akan bertambah bermutu dari semasa ke semasa dan tak byk ragam serta prosedur...kene lah mudah pengguna kan...hati kite pn puas..daaaaaaaaaaa

5 comments:

yangyuyu said...

kenapa ko takde online banking aini...sgt senang ok..interbank pun boleh transfer

Cikgu ILi said...

Aku pun nyampah kalau nak cash deposit nih...sebab gaji aku tak masuk maybank..jadinya bile nak masuk duit dalam maybank beratur panjang..menciii....

silvertech said...

ha'ah..aku pon slalu kene nomy...maybank gak...masuk2 duit je mesin tu rejek...sakit ati kan dahla org kat blakang tunggu...tah bila la nak improve

alfa juliet said...

blog bleh, fb bleh..buat lah maybank2u aini..sennag nak beli online..haha

aini yg mls nak login said...

menjawab soklan nape aku xde maybank2u..aku xde akaun di maybank ler..hahaha..utk bank lain..aku xsempat nak buat lg...nnt ade ms aku buat..kihkihkih..