CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

22 June 2010

film marathon

oh yek...weekend lps aku marathon tgk cite ni...



ngn cite nie...


perasaan aku yg dpt dikongsikan yelah..sgt sedap menonton twilight but agk bosan bile new moon...aku rs mahu tgk twilight byk kali pn xpe..tq pd N sbb pomot giler cite ini...

ok aku nak cite psl siries drama yg ganti cite ghost whisperer..iaitu cite nie..


cite ala² cm twilight jgk..tp dlm bentuk siri la..korang yg gile cite ala² twilight..bole la layan yek...best jgk..sbb perasaan berbaur² bile tgk cite nie..aku nak mrh pn ade..geram gile pn ade..romantic pn ade..alaaaaaaaaaa mcm twilight jgk la...daaaaaaaaaaaa

7 comments:

yangyuyu said...

oo patut la mlm td ili ajak aku tgk cite ni...aku nak pegi beli dvd dia ah...mls nak ngadap tv mlm2 dah..aku tido awai..hehe

aini aziz said...

umi : mmg cite nie lewat dlm kol 9.30..kdg² klo aku letih sgt..aku pn terbabas jgk tido xtgk cite nie..tp mmg best..beli la dvd die..terus bole abis smua episod satu hari...hahaha

silvertech said...

nomyyy...aku suke ini topik...haha

kan aku ckp...twilight mmg best ulang byk kali pun xpe...new moon mmg slow sikit sbb dlm novel pun camtu...

aku pun layan gak vampire diaries...boleh tahan...tp hero si stefan tu biase2 je kan...

aini aziz said...

N : dlm the vampire diaries..hero die tak syok sgt cm twilight..mlm td aku lyn lg twilight..rs akan lyn lg..die punye feelll..pergh..hahaha..padan la ko gile sgt cite nie..hahahah...

pss:bile yg twilight saga nak kuar ek..aku rs da ade canang² da kat radio..

silvertech said...

hahaha...sebab tu la aku angau nomy...twilight no.3 eclipse akan kuar bln 7 ni...:p

Cikgu ILi said...

Twilight tu dvd aku sampai nak rosak sebab dok ulang tayang..
New Moon tengok kat wayang..dvd pun laki aku ada belikan skang tapi sekali pun aku tak tengok balik new moon.
Bosan.
Aku tau Eclipse pun bakal bosan jugak ala-la new moon.
Hanya Twilight yg terbaek.

aini aziz said...

ili : yeke..eclipse akan bosan...alamak...cm takuuuuuuuuuut...