CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

27 June 2010

terkeluar sudaaaaaa..

konsert semi final malam td mentor telah melepaskan tirai dengan keputusan nani (azmeer), adi (dayang ) dan mohamad (zz) ke konsert final 4 Julai nnt..

mmg sudah nasib ila da n jow flizow tidak mendapat sambutan peminat even bakat ila adalah boleh tahan berbakat..konsert pertama semi final punye lah bagus pujian edry ngn lah ahmad..mlm td punye juri pn sheila majid da pilih ila jgk..tp da nasib tak jugak menyebelahi ila...aku actually suke ngn suara ila tp sbb faktor famous itu jgk yg buat ila tak dpt join final nnt..mmg tidak disangka² sgt lah...


semua yang berlaku ade hikmah yg tersembunyi..pada aku final mentor kali ini adalah biase² shj sbb tak berape nak fight..smua protege fight da terkeluar..so pada aku final kali ini adalah suam² kuku shj..dan harapan aku kali ini yang bakal menang adalah nani..sbb nani masih lg mempunyai bakat yg aku masih suke..maybe kot..tggu jela mggu depan ek.....

bonda adhas ---> hari ² yang kosong......dan lemau laaaaaa...

4 comments:

alfa juliet said...

eh ila tu bagus kan...kesiannya dia

aini aziz said...

aza--> itula..aku cm kempunan skeeet..ila xdpt masuk final..hahaha

silvertech said...

aku pun terkejut ila kuar...tah hape2 tah mentor kali ni kan....lepas ayim dgn ila kuar cam xde mood aku nak tgk dah...

rasenya final nanti konpem mohd menang.. sbb org byk undi zz...nani tu ok tp aku xsuke sbb nyanyi ala2 azharina...pastu dgn spek mata nenek tua tuh...huhu

aini aziz said...

N--> a'ah nani mmg tak cntik bile pki spek nenek tua tuh..da kene marah ngn mentor die pn dlm jurnal mentor