CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

17 June 2010

keputusan yang tak dijangka

aku kan suke tgk mentor..harusla aku bercakap psl konsert mentor musim ke-4 penentu bg kumpulan B...

aku tak sangka plk mentor mus may si ayim tak dpt pegi semi final..apsal nth..aura mat² ngn minah² rock da xder ke sbb demam piala dunia melanda sama mggu ngn konsert...atau sbb rock ayim ala² mat rock jambu..(terkenang ms ayim nynyi lagu bola² api ms duet ngn ila sblm nie..hahaha..mmg ilang terus da konsep rock die..)


pape pn aku rs mmg tak mencabar jgk sbb mus may kalah mudah ngn mentor dayang..just kurang 2 mata jek..

yg paling aku tak sangka..si mohamed protege ZZ..bole dpt markah over..mcm tak ptut pn ade..aku pn tak tahu ape sbb..maybe penangan glemer ZZ telah membuatkan sedikit sebanyak mempengaruhi undi si Mohamed..

so separuh akhir yg akan berentap mggu akan dtg nie adalah ilah (jow flizow), nani (azmeer), mohamad (ZZ) dan adi (dayang syg kamu...hehehe)..pasti aku tidak ketinggalan nnt...daaaaaaaa

bonda adhas: psssss..aku tgh layan cinta untuk ain..sbb aku da lupe ending die cmne..hhahahaa..

4 comments:

yangyuyu said...

aku terkejut ayim keluar dan dah takde mood nak tgk mentor..

Cikgu ILi said...

Aku rasa Ayim over confident..Mentor musim ni tak disangka-sangka kan result dia?

silvertech said...

aku pun bengang camne ayim bleh tkuar...dahla aku suke rock...huhu...motip si mohd tu markah plg tinggi??? yg aku pelik tu juri FT plak tu...siap puji2 ayim tp markah kedekut...cehhh

aini aziz said...

umi,ili dan N..itulah..rs mcm da xfight da mentor kali nie...