CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

06 June 2010

mentooooorrrrrrrrr ampat

aku klo mlm senin sure kat depan tv sbb tgk mentor..aku ikut mentor 4 semenjak episod pertama time mentor carik² bakal protege diorg tuh lagik..jurnal mentor pn aku layan..lg sbb ade dayang nurfaezah even protege die tak berape best..tp sbb dayang..aku tak kisah sbb aku syg kamu..khekheheh...

mlm td da abis 1st round utk group A..dan mmg jangkaan aku tepat bile aku xmau protege mummy mas idayu masuk ke second round...lg bertambah suke bile protege yg aku nak masuk..dpt masuk..tahniah utk ila damia (joe flizow) ngn nani (azmeer)..


ila...bertuah mempunyai mentor yang sgt cool beb...yoyoyo..

mlm td..nani nyanyi sgt best..compare ngn mggu sblm²nye..agk kureng sket..dan ila tak dinafikan sbb die mmg maintain bagus utk setiap mggu..bagus jow flizow didik anak didik die bole bagus cmtuh..padahal si joe flizow klo mengajar adalah sgt cool..tidak spt azmer yg akan denda protegenye angkat bende berat bile buat kesalahan..smpi penyanyi duet sara raisuden pn kene denda angkat batu sbb salah..sgt lawak aku tgk scene mereka dlm jurnal mentor..dan sgt berkesan pd nani kerana cara nyanyian pn da berubah disebabkan denda² tersebut..

nani..antara protege yang cantik....

pape pn scene terakhir mlm td sgt syahdu sbb shaq sgt sedih tak dpt melayakkan diri ke semi final..mummy mas idayu nmpk cool tp disebalik nye mmg sgt patah hati dan sedih..xcaya nnt tgk jurnal mentor isnin sure ade cite psl diorg..pape pn nani dan ila damia adalah mmg layak kerana bakat mereka...yes........you two deserve it...lps nie utk group B plk..nnt kan bersama² aku yek...daaaaaaaaaaaaa

5 comments:

silvertech said...

mas idayu sah frust kan...haha...konon nak jage reputasi tp shaq mane sama mcm black...

aku suke ila damia n joe...mmg betol ko ckp joe sgt cool...tp nani tu aku kureng sikit...ooo ingatkan ko minat adi rupanye ko minat dayang eh...

aini aziz said...

N:sbb dayang la aku tgk mentor..kuikuikui..

alfa juliet said...

nasib baik ko review..aku tak sempat tgk keputusan dia

aini aziz said...

aza : additional info utk kekawan..

Amy Syaquena said...

amy suke ila gan joe..sempoi cool...