CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

10 June 2010

Friendship Top Blogger Award

aku nak bg award nie pd kwn² blogger aku yang comel lote kat luar sane..semoga kite smua akan jadi kawan..atau teman...member yang terbaik antara kite...semoga hubungan baik antara kite makin terJALIN even di antara blogger² yang belom lg ketemuk...waduh....waduh..waduh..bisa saja aku anugerahkan award ini kepada mereka ini...drum rolllllllllllllllll....


N-mmbe sekolah aku
umi-membe sekolah aku
aza-membe sekolah aku
ili-ade butik online dan suke pegi berkhemah
ayu-membe pro breastfeeding
suzie-membe yang suke join contest+organize contest
mast-membe lecturer
amy sinar raudah-membe blogger
sayangsayangibu-membe blogger


so kwn² yang menerima nya perlulah berintro mukadimah KENAPA ANDA BUAT BLOG dan cmne blog² yang anda tag nnt telah sengaja ke..atau tak sengaja ke menjadi membe blogger anda...mcm aku..aku dpt membe blogger bile blogwalking dlm blog membe yang dah kenal..kdg² ade yang bg comment kat entry aku..so otomatik kite akan tgk balik page die kan...selamat menerima award ini...

4 comments:

ayu said...

terharu sudahhhhhhhhhhh....
btw, thanks beb..

nnt, aku buat entry tentang award ni ye..

(tgh bz sikit..esok aku suka2 hati nak ambik cuti, plan nak balik kg...yuhuuuu...penat layan kerenah client yg tah apa2 ni..)

tunggu aku bersiaran dari tpg ekkk

silvertech said...

tq nomy...sib baik ko bg award...sbb skang ni aku buntu nak buat entri ape...hehe

alfa juliet said...

esok aku buat entry pasal ni k...jgn risau..huhu

Cikgu ILi said...

Thanks Nomy....hehehe.....suke aku bile ko tulis aku suke berkhemah tu...:)