CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

02 June 2010

lesen J


anak aku yang bernama ADHA AINURRAUDHAH nie da pun dapat lesen..lesen J..jgn tak tau..ade satu lesen di Malaysia khas utk kanak²..ade yang dpt ms berumur 9 bln..ade yg dpt umur setahun..yg dpt umur setahun lebey pn ade..

lesen ape lg..lesen Jalan la..hahahah..anak aku yg no 2 nie da dapat kaki utk berjalan dlm usia setahun 3 bln..


dulu ms kakak..awal da dpt lesen J nie..umur setahun da Jalan..anak aku yang no 2 nie lewat sket sbb die manja..kuikuikuikui..

ini kakak ADHA AINURSYAFIAH...


mak aku cite..ms aku dulu aku jalan umur aku 9 bln..klo ikut size bdn..aku ngn anak² aku adalah sama size..cekeding..sbb tak mahu mkn..btol la klo org tgk anak aku cekeding..anak mak kan...bile imbas balik..da nak tua da aku..anak² aku smua da bsr...tp perjalanan hidup aku masih dirasakan belom mencapai tujuan hidup...aku redha dan bersyukur ngn kurniaan Allah kerana anak²... aku masih sihat utk memberi yang terbaik kepada mereka..daaaaaaaaaa

bonda adhas : sape² yang tgh tggu nak bersalin..bestnye dpt bby..aku doakan smua selamat..jgn lupe bgtau aku ek..azza..jgn lupe..umi..jgn lupe jgk...

7 comments:

silvertech said...

aku ingat lesen ape tadik rupenya lesen jalan...hehe...lebih kurg mcm mcm anak aku...hazim pandai jalan mase umo stahun 2 bln

mama zharfan said...

salam ziarah..me blogwalking...nice blog..my lil Ariff pun baru dpt kaki, at the age of 13 month :)

ayu said...

aku ingat lesen apa la tadi beb...hehe...rupanya lesen jalan..lalala...hariz dulu aku banyak ajar dia berjalan start 10 bulan tapi genap je 1thn dah boleh jalan sikit2...danial ni tak tau laa...duduk pun blm lg....kena paksa pun kejap je..

alfa juliet said...

insyaAllah kelahiran ni akan diwar2kan..aku pun hari2 rasa suspen ni bila lah nak turun tanda..

aini aziz said...

N n ayu...kire anak aku nie da thp lmbt jugak jln nye...hehehe..

mama zharfan : tq wit pleasure..ur blog also nice and full with smiles..hope bole jd rakan blog..tq so much..

aza..aku sgt teruja menanti kwn² yg nak dpt bby..

sarah said...

Uwais dpt lesen J masa umur 1 tahun 2 week...aku plak dulu 1 tahun 4 bulan...mujur x ikut aku yg lambat jalan nie.skrg ni dah x jalan asyik nak lari jer

aini aziz said...

sarah: anak² kite snts advance..kiut sgt uwais aku bayangkan klo ko dok bercite itu ini kat dlm fb..